Kaspars15 0 Postitatud Aprill 23, 2019 Tervist, lugu siis järgmine et oman smok x-privi mis töötas mul päris kenasti aga nüüd annab errorit (no atomizer) olen kõike proovinud mida nettist leidsin. Puhastasin, kuivatasin ja trikitasin igat pidi sellega😃 aga tulemus null. On ka proovitud erinevad tanke seal otsas aga ikka sama jama. Seega oleks minu küsimus kas keegi oskab veel midagi soovitada et äkki on keegi nettist leidnud midagi mida mina ei leidnud. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Aprill 24, 2019 Kas 510 pin pole lahti tulnud ja alla vajunud? Share this post Link to post Share on other sites
Kaspars15 0 Postitatud Aprill 25, 2019 510 pinis ei tundu küll asi olevat. Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Aprill 25, 2019 Ju siis pead uue masina ostma. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Aprill 25, 2019 Otsi fb-st ülesse Priit Ilmoja, ehk ta saab aidata. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 26, 2019 Kui erinevate aurustajatega sama jama, siis on seadme ühendus katki. Selleks peaks seadme lahti võtma. Ehk on mõni sõber/tuttav, kellele jootekolviga vehkida meeldib ja väikesed kruvikeerajad ning muud vajaminevad tööriistad olemas. Kui seade võrdlemisi uus, siis võib ka müüja poole pöörduda. Share this post Link to post Share on other sites