old 919 Postitatud Oktoober 12, 2020 Peagi on algamas ülemaailmne e-sigareti kasutajate uuring VERITAS Cohort. Uuringuga soovitakse välja selgitada kuidas e-sigareti pikaajaline kasutamine mõjutab e-sigareti kasutaja tervist. Kuna uuringuga soovitakse tuvastada muutused just e-sigareti kasutamisest tulenevalt, siis oodatakse uuringusse osalema kasutajaid, kes eelnevalt ei ole üldse suitsetanud või on suitsetanud vähem kui 1000 tavalist sigaretti (50 pakki) elu jooksul. Kui sa tunned, et saad ja soovid anda oma panuse e-sigareti teadusesse, siis palun registreeri ennast huvilisena siin. https://nna.ee/uudised/138-osale-e-sigareti-kasutajate-uuringus-ja-anna-oma-panus-teadusesse Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Oktoober 13, 2020 Andke palun märku palun kui palju üldse on neid kes ei olnud ennem tõsised suitsetajad... Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Oktoober 15, 2020 mis siin ikka märku anda kui enne nagu korsten olin? 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Oktoober 16, 2020 Tõepoolest ei meenu kedagi, kes siin foorumis oleks kirjutanud, et varem ei suitsetanud, aga nüüd otsustasin veipima hakata. Tõenäoliselt oleks see korraliku arutelu esile kutsunud. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Oktoober 16, 2020 Ma ei tea ka ühtegi sellist kes ei suitsetanud ja nüüd hakkas e-sigaretti tegema Share this post Link to post Share on other sites
kasper 35 Postitatud Oktoober 16, 2020 2 tundi tagasi, admin kirjutas: Ma ei tea ka ühtegi sellist kes ei suitsetanud ja nüüd hakkas e-sigaretti tegema Tervise Arengu Instituut kindlasti teab. Nende arust enamus kasutajad sellised ongi. 1 jeesus188 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 17, 2020 Jajah, küsi sealt, old - https://www.tai.ee 😉 1 jeesus188 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Oktoober 18, 2020 Viimane küsitlus mis me tegime näitab aga, et neid peaks olema nii 10% ringis kogu veipijatest. Kuna selle uuringu eesmärk on teada saada kas ja mida veipimine teeb tervisele mitte 20a eelnevat suitsetamist siis tuleb need üksikud inimesed üles leida. Share this post Link to post Share on other sites